Satılık Forum Bana Ulaşmak İsteyenler Realkolik@w.cn Adresinden Ulaşabilirler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Navigation
 Portal
 Ana Sayfa
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» denemeawdasdawdlawdawdjalskjdawkldhjawldhasjkdhakwdhjawkdaawdawdasdawdasdawdasdasdawdawasdas
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimePerş. 14 Ocak 2010 - 22:50 tarafından Admin

» FileZiLla (FTP) Telnete Giriş
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimeSalı 23 Eyl. 2008 - 15:22 tarafından Admin

» Youtubeye + Dünyadaki Bütün Yasaklı Sitelere Direk Giriş Programı
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimeSalı 23 Eyl. 2008 - 15:03 tarafından Admin

» Eyvah! Çocuğum İnternette
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 21:03 tarafından omer325

» Dünyanın en ilginç mezarları
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:59 tarafından omer325

» Meşe Adası´nda Olanlar
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:58 tarafından omer325

» ....Görün!
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:55 tarafından omer325

» Padişahların Ölüm Sebepleri
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:49 tarafından omer325

» Cok Sevimliler Degilmi?
Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:48 tarafından omer325

Forum
Affiliates
free forum

Windows xp lisans orjinalleştirme

YazarMesaj
Admin
Root Admin - Forum Sahibi
Root Admin - Forum Sahibi
Admin

Windows xp lisans orjinalleştirme Empty
MesajKonu: Windows xp lisans orjinalleştirme   Windows xp lisans orjinalleştirme Icon_minitimeÇarş. 23 Nis. 2008 - 10:57

Bu program ile Windows xp'izi artık lisanslı ve orjinal olarak kullanacaksınız. windows xp orjinalleştirmek için windows xp profesional kullanıyor olmalısınız. windows Xp profesional dışında diğer windows sürünleri için geçerli değildir bu program. windowsunuzu orjinalleştirmek ve lisanslı olarak kullanmak için programı indirip alttaki açıklamada bulunan adımları uygulamanız yeterli olacaktır.

Windows xpyi lisanslayıp orjinalleştirmek için Tıklayın.

kolay gelsin..!!

rar şifresi:www.forumnettr.com

Resimli açıklama
Windows xp lisans orjinalleştirme 647

Eğer Xp profesional vlk sürümünü kullanmıyorsanız yada bu programdan sonuç alamadıysanız http://www.forumnettr.com/forum/tum-xp-l...-3769.html konusundaki yönergeyi izleyin.
https://kankayiz.all-up.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 70 Adet Windows XP TEMASI