Satılık Forum Bana Ulaşmak İsteyenler Realkolik@w.cn Adresinden Ulaşabilirler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Navigation
 Portal
 Ana Sayfa
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» denemeawdasdawdlawdawdjalskjdawkldhjawldhasjkdhakwdhjawkdaawdawdasdawdasdawdasdasdawdawasdas
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimePerş. 14 Ocak 2010 - 22:50 tarafından Admin

» FileZiLla (FTP) Telnete Giriş
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimeSalı 23 Eyl. 2008 - 15:22 tarafından Admin

» Youtubeye + Dünyadaki Bütün Yasaklı Sitelere Direk Giriş Programı
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimeSalı 23 Eyl. 2008 - 15:03 tarafından Admin

» Eyvah! Çocuğum İnternette
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 21:03 tarafından omer325

» Dünyanın en ilginç mezarları
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:59 tarafından omer325

» Meşe Adası´nda Olanlar
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:58 tarafından omer325

» ....Görün!
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:55 tarafından omer325

» Padişahların Ölüm Sebepleri
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:49 tarafından omer325

» Cok Sevimliler Degilmi?
you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimePaz 8 Haz. 2008 - 20:48 tarafından omer325

Forum
Affiliates
free forum

you tube a nasıl girerim???

YazarMesaj
Admin
Root Admin - Forum Sahibi
Root Admin - Forum Sahibi
Admin

you tube a nasıl girerim??? Empty
MesajKonu: you tube a nasıl girerim???   you tube a nasıl girerim??? Icon_minitimeCuma 9 Mayıs 2008 - 19:45

youtube ve diğer erişimi mahkeme kararı ile engellenmiştir yazan tüm sitelere girişi gösterecem cok basit bişey [/color] you tube a nasıl girerim??? Wink)
Bildiginiz gibi bu bolumdeki videolar youtube üzerinden yapılıyor
Önce masaüstündeki ağ bağlantılarıma sağ tıklayıp özellikler diyoruz

you tube a nasıl girerim??? 10671

daha sonra yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyoruz

you tube a nasıl girerim??? 34512

daha sonra gelen ekranda internet iletişim kurallarını bulup çift tıklıyoruz ya da özellikler diyoruz

you tube a nasıl girerim??? 52953

ordaki dns sunucu adresini otomatik al secenegine tıklıyoruz ve sırasıyla
1.boşluğa 4 . 2 . 2 . 1 yazıyoruz
2.boşluğa ise 4. 2 . 2 . 2 yazıyoruz ve tamamı tıklıyoruz

you tube a nasıl girerim??? 84894

eğer girmesse pc nize 1 en fazla 2 restart atın(bi arkadaş 2. restarttan sonra girebilmişdi o yüzden ben reset atmadanda girmişdim you tube a nasıl girerim??? Smiley) daha sonra erişimi engellenmiş sitelere girebilirsiniz artık you tube a nasıl girerim??? Smiley yardımcı olabildiysem ne mutlu bana you tube a nasıl girerim??? Smiley
https://kankayiz.all-up.com

you tube a nasıl girerim???
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-